1984-ben Városlődön, szülő falunkban raktuk le családi vállalkozásunk alapjait közúti áruszállítással kezdve. 1991-ben tevékenységünket építőanyag kereskedéssel bővítettük majd
1993-tól közel tízezer négyzetméteren működött telephelyünk.

Szakkereskedésünkben – a piaci kihívásokhoz igazodva – folyamatosan bővítettük a korszerű családi házak felépítéséhez szükséges termékek körét.
Céljaink között első helyet az „elégedett vevő” kapta és ezt megcélozva vásárlóink magas minőségű kiszolgálása és igényeinek teljesebb kielégítése érdekében bővítettük logisztikai parkunkat, folyamatosan fejlesztjük technikai eszközeinket, telephelyeinket és üzletünket.
Második építőanyag kereskedésünket 2004-ben Ajkán az Ipari Parkban nyitottuk meg  1200m2-t meghaladó fedett raktárral ,irodaházzal, bemutatóteremmel 8000m2-es telephelyen.

Családi vállalkozásunk mára a térség építőipari beruházásainak, lakossági építkezéseinek és felújításainak piacvezető kereskedőjévé, szolgáltatójává vált.
A gazdaság és a piac fejlődését, alakulását követve – dinamikus fejlődésünket, versenyképességünket biztosítva csatlakoztunk 2001-ben Magyarország legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához, az ÚJ-Ház csoporthoz. Együttműködésünk célja karöltve, egységben felkutatni a technika vívmányait, beszerzési forrásait – telephelyeinken keresztül a legjobb árakon eljuttatva a közel 20.000 árucikket vevőinkhez.

A piacon megjelenő új, korszerű, minőségi termékek szakszerű beépítését, alkalmazását valamint szakszerű értékesítését biztosító képzéseket szervezünk értékesítő munkatársainknak.
Családi vállalkozásunk sikerét a megbízhatóság, rugalmasság, színvonalas kiszolgálás a nagy árukészlet és a versenyképes árak alkotják.
Vállalkozásaink Városlődön és Ajkán 19 fővel dolgoznak.

Szolgáltatásaink:

      -     Bankkártyás fizetési lehetőség
      -     
Ütemezett szállítás billenős és darus teherautókkal 1-24 tonnáig
      -     
Szaktanácsadás
      -     
Faanyaggyalulás és védelem, impregnálással
      -     
Anyagszámítás, költségkalkuláció
      -     
Vakolat színkeverés
      -     
Ügyfélparkoló
      -     
Igény esetén személyes kapcsolattartó
      -     
Szerkezeti épület vasalat hajlítás, vágás
      -     
Építőipari kivitelezők szakmai oktatása, továbbképzésének szervezése

Csekényiné Schneider Katalin
              cégvezető


Tisztelt építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapoznia legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba. 


Tisztelettel,
az újHÁZ Centrum csapata 
 
 

Termékkereső

Belépés