Szállítási feltételek

Baumit:
A Baumit Kft. termékeit az ország egész területére 8 raklap illetve nettó 250.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki. Ha a vásárolni kívánt mennyiség nem éri el ezt a határt akkor megegyezés alapján történik a szállítás.

Creaton:
A Creaton termékek közvetlen a gyárból lesznek kiszállítva. A Creaton Classic és Creaton Hortobágy tetőcserepek szállítása 10 raklap alatt Br. 12500 Ft/cím (az ár tartalmazza a daruzást is), 10 raklap feletti vásárlás esetén pedig INGYENES a kiszállítás! A Creaton Balance tetőcserepek szállítása 6 raklap alatt Br. 12500 Ft/cím (az ár tartalmazza a daruzást is), 6 raklap feletti vásárlás esetén pedig INGYENES a kiszállítás!

Rockwool:
A Rockwool termékeket 20m³ feletti vásárlás esetén az ország összes területére INGYEN szállítjuk ki. Ha a vásárolni kívánt mennyiség nem éri el ezt a határt akkor megegyezés alapján történik a szállítás.

Austrotherm:
Az Austrotherm termékeket 20m³ feletti vásárlás esetén az ország összes területére INGYEN szállítjuk ki. Ha a vásárolni kívánt mennyiség nem éri el ezt a határt akkor megegyezés alapján történik a szállítás

Bramac:
A Bramac termékeit az ország összes területére 4 raklap feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki. 4 raklap alatt 9000 Ft + áfa a címre szállítási díj.

Mediterrán:
A Mediterrán termékeit az ország összes területére 4 raklap feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki. Ha a vásárolni kívánt mennyiség nem éri el ezt a határt akkor megegyezés alapján történik a szállítás.

Más termékek kiszállítása megegyezés alapján történik. Árajánlat kérésénél a cím megadása kötelező, így mi automatikusan számoljuk önnek a szállítási költséget is.

 

Termékkereső

palyazat-k

palyazat_GOP211k

Belépés