Építőanyag kereskedés gyakran ismételt kérdései

Hogyan vásárolhatok?

Tekintse meg webáruházunkat honlapunkon. Itt Összeállíthatja az Önnek leginkább megfelelő termék-csomagot, mellyel az oldalunkon azonnal árajánlatot is kérhet.

Ha segítségre van szüksége hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat , kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, de személyesen is felkereshet bennünket telephelyeinken.

Hogyan kérhetek árajánlatot?

Ha valamelyik termékről szeretne árajánlatot kérni, úgy a mennyiség felirat mellett lévő mezőbe írja be a kívánt mennyiséget, majd kattintson a kosárba gombra, vagy nyomja le az enter billentyűt. A kosár több különböző terméket is tartalmazhat.

Cserépre úgy kérhet ajánlatot, hogy kiválasztja az önnek tetsző terméket és beírja a cserép mennyiségét. A cseréphez tartozó tartozékokat pedig az ajánlatkérés elküldése előtt írja be az egyéb mezőbe mivel a tartozékok nem szerepelnek a honlapon. Ez csakis az ajánlatkérés egyszerűsége miatt van így, hogy a vevőnek ne kelljen végigböngésznie és apránként kiválasztania a tartozékokat.

Hogyan kerül hozzám a megrendelt termék?

Többféle szállítási módot biztosítunk. Kérjük olvassa el a "Szállítás" menüpont alatti tájékoztatót, mert sok esetben ingyenes szállítást nyújtunk.

Milyen áron vásárolhatok?

Oldalunkon a gyártó által megengedett hirdetési árak szerepelnek. Ezért érdemes a webáruház segítségével összeállítani a termék-csomagot, majd ajánlatot kérni, mert a legtöbb esetben kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Kaphatok-e jobb árat?

Ahogy már említettük oldalunkon a gyártó által megengedett hirdetési árak szerepelnek. Ezért érdemes a webáruház segítségével összeállítani a termék-csomagot, majd ajánlatot kérni, mert a legtöbb esetben kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Van területi korlátozás?

Magyarország területén bárhová szállítunk. A szállítási költségek az ajánlatkérés után kerülnek kalkulásra, részben ezért szükséges a visszajelzés részünkről.

Milyen áron vásárolhatok?

Minden építőipari termékkel foglalkozunk. Amennyiben valamely terméket nem talál áruházunkban, kérjük jelezze azt a megrendelés elküldésekor, vagy elérhetőségeinken érdeklődjön.

-----

 

Termékkereső

palyazat-k

palyazat_GOP211k

Belépés